Идеи за интериорен дизайн с Ръчно тъкани килими и пътеки за декорация на всеки под и интериор

Здравейте,

Ние сме Мериам.

Ние ще Ви бъдем водач към любовта, за това как да изпълним къщата си със обич и водач към дълготрайни и невороятни продукти за Вашия дом.

НОВО!!! РЪЧНО ТЪКАНИ КИЛИМИ И ПЪТЕКИ ЗА ВСЕКИ ПОД!

Става въпрос за едни уникални модерни постелки за дома или баня. Предназначени за всеки под и интериор.
-Но, как така? Те се предлагат в разнообразие от цветове, размери и десени, така че направо са подходящи за хол, коридор, баня, кухня или спалня.

ruchno-tukani-dvulicevi-kilimi

Тези продукти изглеждат луксозни, те не могат да се срамняват с нищо подобно на пазара. Просто защото няма подобни продукти. Те са ръчно изработени от най-качествените материали на пазара.

Те са с изключително лесна поддръжка, чистим ги с прахосмукачка или с обикновено машинно пране. Нали е това прекрасно?

Те са с изключително устойчиви цветове, лесна поддръжка, много много дълготрайни и приятна мекота.

Идеи и Съвети за вас

Нашите килими са подходящи за всяка част от домът Ви, само да си изберете подходящ цвят и десен. Ръчно тъкани килими за дневна и спалня ще добавят невероятен детайл на уют и разбира се красота. Те са с ширина от 70 цм до 250 цм. Ползваме ги и като пътеки за коридор и кухня със свойте устойчиви цветове и материали те се подходяши за на всякъде.

Нашта основна фирмена дейност е търговия на едро с килими, пътеки и постелки с бърза доставка до всеки магазин в страната. Също така доколко имате магазин, склад или онлайн магазин ние сме Вашия партньор.

Само за Вас, пазарувайте онлайн сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.